SJEĆANJE NA RUTH PRINCE - Kršćanska udruga Derek Prince

KRŠĆANSKA UDRUGA DEREK PRINCE
KRŠĆANSKA UDRUGA DEREK PRINCE
Idi na sadržaj
O NAMA > O AUTORU

SJEĆANJE NA RUTH PRINCE

Nakon mnogo tjedana borbe sa infekcijom u svom tijelu, Ruth Prince je otišla k Isusu usred blagog pjevanja židovske pjesme oko 20h utorka 29 Prosinca 1998 godine jeruzalemskog vremena.

Familija i prijatelji su se sastali u četvrtak ujutro 31 Prosinca u Christ Church Staroga grada Jeruzalema. Uputili su zadnje pozdrave Ruti i utješili Dereka. Gledajući unazad na utjecaj Rutinog života, Derek je dao dirljiv hvalospjev. On je bio u miru sa Gospodinom - uzimajući Rutu k sebi, i dao hvalu Gospodinu na njegovoj vjernosti i ljubavi koju je izlio kroz sve vjernike.

Oni koji su došli na sahranu, došli su utješiti Dereka i dati mu podršku. Derek je bio taj koji je dao podršku svima prisutnima kroz svoju jaku i zrelu vjeru. Poslje službe, Rut je pokopana u Jeruzalemu.

Memorijalne službe su održane u Londonu, Engleska, 06.02 i u Charlotte, North Carolina, SAD, 13.02.1999 godine.

Za vrijeme dvadesetogodišnjeg braka, Ruta je vjerno služila Dereka na svim područjima koliko god je mogla. Ona je jednom rekla: "Činim ono za što sam stvorena. Bog je stvorio ženu da bude pomoćnica čovjeku. Smatram velikom privilegijom -
pomoćii svom mužu da ispuni Božji poziv u svom životu." Rutine molitve i njen udio u službi će nam nedostajati.

Copyright © 2019 Kršćanska udruga Derek Prince.
Natrag na sadržaj