PRIVATNOST PODATAKA I UVJETI KORIŠTENJA - Kršćanska udruga Derek Prince

KRŠĆANSKA UDRUGA DEREK PRINCE
KRŠĆANSKA UDRUGA DEREK PRINCE
Idi na sadržaj
NET PRODAVAONICA
PRIVATNOST PODATAKA I UVJETI KORIŠTENJA

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA I NJIHOVOM KORIŠTENJU

KUDP (Kršćanska udruga Derek Prince) se obvezuje štiti osobne podatke kupaca, (u daljnjem tekstu Davatelj podataka), a  u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka Davatelja podataka (osim u slučajevima kada su podaci nužni poslovnim partnerima za izvršavanje dostave kupljenog proizvoda ili drugih djelatnosti). Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima je KUDP po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke Davatelja podataka.

KUDP prikuplja osobne podatke kupaca samo u mjeri koje su nužne za ispunjenje svojih obveza, za informiranje o novim i akcijskim proizvodima te dostavu promotivnih materijala, unaprjeđenje odnosa sa Davateljima podataka te radi provjere drugih podataka neophodnih za online kupovinu ili sudjelovanje u nekim od naših područja djelatnosti.

Davatelj podataka ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka. KUDP redovito daju kupcu mogućnost izbora o upotrebi njegovih podataka, uključujući mogućnost odluke želi li ili ne da se njegovo ime ukloni s lista koje se koriste u marketinške svrhe.

Svi se podaci o Davateljima podataka strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici KUDP i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi Udruga, odnosno KUDP. Stranice služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke, te kao izvor informacija vezano za djelatnosti KUDP. KUDP ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. KUDP se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Davatelja podataka i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija.
Copyright © 2019 Kršćanska udruga Derek Prince.
Natrag na sadržaj