ŽETVA KOJA PREDSTOJI - Krscanska Udruga Dereka Princa

Suchen
Idite na sadržaj

Glavni izbornik:

ŽETVA KOJA PREDSTOJI

PROUČAVANJE > KNJIGE

Autor: Derek Prince
Naziv knjige: ŽETVA KOJA PREDSTOJI
Izvorno izdanje:
The Harvest Just Ahead

Prijevod: Slavica Butorac

Izdavač: KRŠĆANSKA UDRUGA DEREK PRINCE

Tisak 1. izdanja: VMV, Slovakia - Trukkato
ISBN: 978-953-7777-12-8

Uvez knjige:
meko ljepljene korice

Veličina knjige: 17,5 x 11 cm
Broj stranica: 48
Broj koda:
K-025


Stupanj proučavanja: početno


Status: knjiga je dostupna


Cijena: 20,00 Kuna

 

OPIS KNJIGE:

“STRPITE SE I VI, OČVRSNITE SRCA JER SE DOLAZAK GOSPODNJI PRIBLIŽIO!” JK 5, 8

U ovoj knjižici Derek Prince upućuje na jedan od najintrigantnijih poziva ikad upućenih radnicima posljednje žetve. Derek nam postavlja pitanja: “Što je s tobom? Koliko ti znači tvoj život? Za što živiš? Na kojemu je mjestu Isus Krist u tvojemu životu? Pitaš li se kako ćeš, posljedično izliću Duha Svetoga, postati učinkovitim radnikom u Božjem Kraljevstvu? Odgov se sastoji u povezivanju s Božjom svrhom.” Derek nam poručuje da je žetva pred samim vratima i Bogu su potrebni radnici koji će baciti srp Njegove Riječi i žeti. Stiglo je vrijeme za ubiranje plodova, žetva je zrela.”

SADRŽAJ:

Uvod
Žetva koja predstoji
Kratka povijest
Veliko skupljanje
Čekajući jegov povratak
Svrha kiše
Slika pustošenja i obnove
Obnova počinje kišom
Kiša je za žetvu
Obrazac Crkvene povijesti
Dvije vrste ljudi
U svrhu žetve
Poput munje
Prihvaćanje poziva
Otrežnjujući odabir
Božji čas odluke
Komu ćete služiti?
Žetva je početak
Molitva predaje
Epilog

KOMENTARI POJEDINACA O OVOJ KNJIZI:
Koliko nam je poznato, srž ove poruke: “Žetva koja predstoji” Derek Prince je isporučio potpuno spontano sredinom sedamdesetih godina dvadesetog stoljeća određenoj skupini mladih ljudi. Poruka koju je iznio jedan je od najneodoljivijih poziva koji smo ikad čuli, a upućen je radnicima u žetvi
žetvi koja tek slijedi u danima koji predstoje. Vjerujemo kako je ova poruka izravan izazov Duha Svetoga svakome od nas pojedinačno, upućen nam kroz našeg prijatelja, mentora i učitelja Pisma, Dereka Princea. Usred propovijedanja ove poruke, Derek je izjavio kako je siguran da ga je sam Gospodin potaknuo da podijeli ovu poruku o nadolazećoj Žetvi. Iskreno je rekao svojemu auditoriju da se nijedna rečenica od onoga što je izrekao nije našla u njegovim bilješkama poruke koju je pripremio za taj dan. Zatim je dodao: “Primoran sam zaključiti kako je Bog izričito htio da vam ovo danas prenesem. U svjetlu ove istine, dužan sam vas dovesti do točke izbora.” Vjerujemo da će i vas, dok budete čitali ovu knjižicu, Gospodin dovesti do točke izbora. Potičemo vas, stoga, da čitate, upijate, a potom donesete čvrstu odluku da ćete se predati Gospodinu. Odlučite se bezrezervno predati Gospodaru žetve kao radnik kojega će On upotrijebiti da još mnoštvo dovede u Svoje Kraljevstvo, u ove posljednje dane.


Međunarodni izdavački tim Derek Prince Ministries

 
 
Nazad na sadržaj | Nazad na glavni izbornik